De camping

De camping

De camping heeft zo’n 1000 plaatsen, de camping biedt vele faciliteiten. De camping wordt hoofdzakelijk bezocht door Italianen, Belgen, Nederlanders en Duitsers. Let op: de camping is een typisch italiaanse camping. Alles is dus niet zo spik en span als in Nederland. Het straatje waar onze chalets zich bevinden is daarin tegen wel erg netjes omdat dit allemaal Nederlandse eigenaren zijn. Geweldig zwemparadijs met 2 grote zwembaden, 3 glijbanen, een kinderbad, hydro-massage en een heerlijk zonneterras. (normaal is dit zwemparadijs alleen tegen betaling toegankelijk, (wanneer u het chalets boekt, ontvangt u vrije toegang). Zwembad is geopend van begin/half juni tot begin/half september. Dit is afhankelijk van t weer. Eigen strand (500 meter lang) aan het Luganomeer, met schitterend uitzicht op de bergen, dit strand loopt langzaam af, dus ook geschikt voor kleine kinderen. De camping ligt tussen naast een rivier waar kinderen zich heerlijk kunnen vermaken met kleine watervalletjes.

Zwemmen in het meer en in het zwembad

Zowel het zwembad als het meer kunt u heerlijk zwemmen. Het zwembad heeft drie glijbanen. Bij t meer heb je een lekker strandje waar je ook echt lekker kan zitten. Met de campingstoelen die bij het chalet zitten is t heerlijk vertoeven daar. Naast t strandje heb je een leuk riviertje waar je ook lekker kan afkoelen met lekker koud bergwater. De kinderen vermaken zich ook fantastisch met allerlei watervalletjes en dammetjes die ze zelf kunnen bouwen.

De camping

Pizzeria & IJssalon met bar

Heerlijke pizza's en ijs te krijgen

Campingwinkel

van juni tot september is er een campingwinkel op de camping waar u wat boodschapjes kan halen

Havenplaats te huur

Zwembad

Het zwembad is open vanaf half juni tot en met september. Het zwembad heeft en leuke glijbaan voor uren speelplezier

Speeltuin

Er is een leuke speeltuin op de camping waar de kids zich leuk kunnen vermaken. De speeltuin is deels betaald. Daarnaast een voetbalveld ook betaald.

Het meer

De camping ligt direct aan het meer. Hier is ook een klein strandje. Naast de camping bevindt zich het dorpsstrandje met een surfschool waar u surfplanken en sup's kan huren

Bel ons

Bel ons gerust voor meer informatie op 06 29 565 50 93

Stuur ons een email

U kunt ons mailen op buitengewoonporlezza@gmail.com

Adres

Schoterlandseweg 30, 8454 KE Mildam.