Ontdek de omgeving!

Eet, ontdek en geniet aan t meer van Lugano

Er is zoveel moois te beleven!

Wandelen

In de omgeving kan je talloze wandelingen maken. Door mooie dorpjes, hoge bergtoppen of door bossen heen... in de buurt zijn ook veel kabelbanen die je naar de top van een berg brengen. Hieronder een link van de regio Ticino, waar t meer van Lugano voor een gedeelte in ligt (Zwitserland)

Rodelen

Op de Monte Tamaro vindt je een rodelbaan met klimpark. Hier ga je met een kabelbaan heen. Onder aan de kabelbaan vindt je een groot subtropisch zwembad met allerlei glijbanen. Hieronder een link naar het sportpark.

MOUNTAIN BIKEN EN FIETSEN

In de omgeving zijn talloze fietsroutes. Voor de fanatieke fietser als de minder fanatieke fietser zijn er meerdere routes. Vanuit Porlezza kan je mooie routes maken met de racefiets of mountainbike. Maar met de fietsen die bij het chalet zitten, kan je ook leuke tochtjes maken.

Lijkt dit je wat? Boek onze chalets

Mooie dorpjes en steden

In de omgeving zijn prachtige dorpjes en steden te bezoeken. Binnen een korte rijafstand heb je genoeg mogelijkheden. Bezoek eens:

Prachtige natuur

Porlezza heeft in de omgeving mooie natuurgebieden. Van watervallen tot de prachtige uitzichten vanaf de bergen

Zwembad

Op de camping en in het meer kan je fantastisch zwemmen. Het zwembad heeft twee glijbanen en een kleintje voor de allerkleinsten. U heeft gratis toegang tot dit zwembad met het bandje wat u bij de receptie kunt krijgen.

Lijkt dit je wat? Boek dan onze chalets

Pizza en meer...

Italië staat natuurlijk bekend om haar pizza's. Maar er is zoveel meer te proeven. Italiaanse recepten en gerechten kom je vandaag de dag overal op de wereld tegen en de Italiaanse keuken is misschien wel de populairste keuken van allemaal. Italiaanse recepten worden gekenmerkt door het gebruik van verse en vaak ook lokale producten en de eenvoudige wijze waarop deze worden toegepast. Recepten uit Italië hebben daardoor pure smaken en dit is misschien ook wel de reden waarom de Italiaanse recepten en de Italiaanse keuken zo populair zijn geworden. In de omgeving zijn echt talloze restaurants die het bezoeken waard zijn.

Millenium Bug

Dit restaurant staat bekend in de weide omgeving van Porlezza om de grote hoeveelheden vlees die je op je bord krijgt1 maar ook de visliefhebber of de vegetariër komt hier aan zijn trekken. Het is aan te raden om te reserveren van te voren!

Pizzeria Il Pinguino

Op de camping heb je een heerlijke pizzeria. Je kunt hier zelf een pizza krijgen van een halve m2! de locals weten ondertussen de weg hier naar toe ook goed te vinden. Voor zowel de lunch als diner!

Contact?

Mocht je vragen hebben bel, mail of app gerust

Bel ons op 06 29565093